O podjetju

Jekloelektronik d.o.o. je fleksibilno proizvodno podjetje, ustanovljeno leta 2009. Specializirani smo v CNC izdelavo visoko kvalitetnih proizvodov iz avtomatskega in nerjavečega jekla ter različnih plastičnih mas. Izdelujemo dele za svetovno znane proizvodnje avtomobilske in vojaške industrije ter dele za gasilsko in igralniško opremo. Kakovost naših izdelkov dosegamo s strokovno podkovanim poslovnim in tehnološkim pristopom ter skupnim prizadevanjem vseh zaposlenih.


Vizija

Stremimo h konstantnemu napredku pri povečevanju kakovosti naših proizvodov in storitev. Naš cilj je ustvarjanje najboljših pogojev za delo in dolgoletna sodelovanja z našimi partnerji, to pa nam zagotavlja dobro dolgoročno poslovanje in delovanje podjetja.

Poslanstvo

Našim naročnikom ponujamo optimalne rešitve na področju CNC storitev. Da to dosegamo, skrbimo za zdravo delovno klimo in okolje, stalno vlaganje v tehnološki park in v izobraževanje kolektiva. Stalno izboljšujemo vzpostavljen procesni pristop z namenom učinkovitega sodelovanja s kupci.